Budapesti alkotótábor kezdőknek is – 2024. június 25-26 SZABAD ALKOTÁS (pasztell és akvarell portrék és csendélet)

28 900 Ft

Elfogyott

Leírás

FONTOS INFORMÁCIÓ: a „haladó” szó jelentése ebben az esetben a következő. Nyugodtan jelentkezz, ha már rajzoltál életedben egy kockánál bonyolultabb dolgot, ha festettél már akvarell papírra normális ecsettel, ha ismered a tubusos festékeket, ha tudod, mi az a porpasztell, ha nem nézel utána a neten, hogy mi az a perspektíva. 🙂

Tarts velünk és ismerkedj meg az akvarellfestéssel és a pasztellkrétával, azon belül is az akvarell látványfestészettel portré és csendélet témában! 28 900 Ft / két teljes nap oktatásért.

 

Művészeti oktatónk:
Jozifek-Szűcs Gitta festőművész
Vincze-Kátai Dóra grafikusművész, festő

A helyszín: a Budapest szívében, az Alagúttól nem messze elhelyezkedő csodálatos hangulatú Szelence Kávézó, ahol mindig találhatsz valami finomságot, akkoris, ha vegán életmódot követsz.

Hívószavaink, melyek téged is biztosan megszólítanak, ha már ideértél:

#akvarellfestészet
#kikapcsolódás
#tanulás
#alkotás

A két nap programja a teljesség igénye nélkül:

2024. június 25. PASZTELL ÉS AKVARELL ALKOTÁSOK JOZIFEK GITTÁVAL
Délelőtt:
Bemutatkozás, a pasztell technika rövid áttekintése. A pasztellkréta bemutatása, a technika sokoldalú használata, különbség az akvarell és a pasztellkréta használatában. Tájképek, csendéletek a vázlatozástól a perspektíván át a tényleges alkotásig
Délután:
Szabad alkotás a művészeti oktatók segítségével, közös alkotás, örömfestés, együtt, egymásért és önmagunkért készítjük el képeinket. Közös műelemzés és ötletelés, a művészeti oktatók pedig kiértékelik a született munkákat, rávilágítanak az esetleges javítások szükségességére

2024. június 26. PORTRÉ JOZIFEK GITTÁVAL ÉS VINCZE-KÁTAI DÓRÁVAL
Délelőtt:
Anatómia alapok, portrérajzolás, kroki, vázlatozás. Mitől jó egy portré? Mitől lesz élő? Mi a legfontosabb szempont? Arányok, tengelyek és ábrázolás. Ezek mind fontos kérdések és mi mindet érintjük is.
Délután:
A délelőtt margójára portrérajzolás lépésről lépésre, kroki élő modellről szén és grafit használatával (5-5-5 perc), a gyorsaság begyakorlása, a lényegi részek kiemelése, fókuszpont- ezekben merülünk el. A délután csúcspontja pedig a portréfestés lesz, vezetett módon, együtt készítjük el és a végén értékeljük, elemezzük munkáinkat.

Lehetőséged van egy napra, egy előadó turnusára vagy teljes hétre jegyet vásárolni. A vásárlással elfogadod az ÁSZF-et, melyet itt találsz.

Bővebb információt ide kattintva kaphatsz:

Budapesti alkotótábor