workshopok

tanulj tőlem, vagy fejlődj velem

Akvarell festészet, kalligráfia és grafikai témájú workshopjaim valamelyike biztosan elnyeri tetszésed, amennyiben érdeklődsz a témák iránt. Szenvedélyesen szeretem a „munkám”, imádok festeni és nagyon boldoggá tesz, ha taníthatok és átadhatom a tudásomat, amit az évek során megszereztem. Személyes és online lehetőségek közül is választhatsz, van itt többnapos és három órás verzió, egyszemélyes ZOOM oktatás, konzultáció, vagy ha szerettedet szeretnéd megajándékozni egy jó kis akvarell és/vagy kalligráfia élményutalvánnyal, arra is van lehetőséged. Minden évben tartunk többnapos akvarell tábort is neves festőművész és alkotóművész kollégaimmal, részletes infókat az akvarell alkotótábor menüpontban találsz.

Alkotni mindig öröm. Ha Te is így vagy ezzel, biztosan élvezni fogod a workshopjaimat, mert az alkotásnál egy jobb dolog van: EGYÜTT alkotni. Nem kell semmilyen előképzettség, garantálom, hogy egy szép SAJÁT alkotással fogsz hazatérni.

Szeretettel várlak Téged, akár kezdő, akár haladóbb szinten vagy, egy felejthetetlen több órás közös, általam vezetett flow élményre. Gyere el és próbáld ki magad, vidd haza a megszerzett tudást, és saját gyönyörű, igazi akvarell festményedet.

Akvarell és kalligráfia témájú kreatív festő workshopok, festészeti és alkotó táborok kezdőknek és haladóknak egyaránt

Mindig is érdekelt, hogyan kezdd el az akvarell festést? Esetleg haladóbb szinten vagy és szeretnél fejlődni?
Szeretnél belekóstolni a mostanság egyre népszerűbb „loose flowers” festési technikába? Vagy a lenyűgöző város,- és tájképek érdekelnek?
Szeretnéd megtanulni az ecsetfilces kalligráfiát és kombinálni az akvarell festményeiddel? Szeretnél pár kellemes, alkotással és kikapcsolódással teli órát eltölteni és elmerülni a flow élményben, melyet az ecset, a festék és a papír találkozása okoz?
Nézd meg akvarell workshopjaimat, fess velem virágokat, vagy városképet, kombináld az akvarellt kalligráfiával, találd meg a neked tetsző programot!
Nálam biztosan megtalálod, amit keresel, rendszeresen szervezek kreaítív programokat, festő és alkotótáborokat profi vendégelőadókkal is.
VIGYÁZAT! AKI EGYSZER BELESZERET A TECHNIKÁBA, NEM MENEKÜL!

Mini online akvarell oktatóvideók – ha otthon festenél, alkotnál

Kezdőként ajánlom Neked sok szeretettel a többféle témában készült oktatóvideókat.

A festés valós idejű, magyarázattal a csodálatos csengő-bongó hangomon… ? Plusz mindegyiknek az elejéhez felvettem egy bevezetőt is.

 

Részleteket az érdekel gombra kattintva találsz!

 

Meghívó tervezés alapjai workshop

Kiknek és miért ajánljuk a minitanfolyamunkat?

  • Esküvőszervezőknek, dekoratőröknek, hogy könnyebb legyen elhárítani a vészhelyzeteket (Tudod, mikor a menyasszony felhív, hogy mégse volt idő elkészíteni házilag a menükártyákat… ? )
  • Szintén nekik, hogy a megszerzett ismereteik által már avatottabb szemmel tudják megválasztani a meghívós partnereiket, így biztosítva a minőséget az ügyfeleiknek.
  • Monoton munkát végzőknek, egy izgalmas és pörgős másodállás megteremtéséhez (amiből később akár hivatás is válhat)
  • Útkeresőknek, kíváncsiaknak, vállalkozni vágyóknak, akik már régóta szemeznek az esküvői grafika világával
  • Azoknak a menyasszonyoknak/friss feleségeknek, akik annyira beleszerettek az esküvők körüli teendőkbe a szervezés során, hogy mélyebb ismeretekre vágynak