Ki vagyok én?

gittagarafika_new_photo

Jozifek-Szűcs Gitta vagyok

tervezőgrafikus, esküvői meghívó tervező, hobby akvarell festő és webdesigner; a Gitta Grafika megálmodója és tulajdonosa.

 

Főbb területeim a logó,- és arculattervezés, 2D grafika; különleges, kézzel festett esküvői meghívók és kellékek tervezése és kivitelezése, akvarell workshopok tartása, kalligráfia.

  1. februárjában kezdtem az esküvői grafikus szakmát, közvetlenül a saját esküvőnk után.
    Azt láttam grafikusként, hogy rengeteg pár dönt úgy, hogy nem szeretne előre megszerkesztett, rendelhető, olcsó, ámde sokszor silány minőségű meghívót. Inkább különféle egyedi elképzelések alapján terveztetnének. Innen jött az ötlet, hogy miért is ne kapcsolhatnám össze a hobbimat, szerelmemet- a festést a munkával. A stílus, ami nagyon közel áll hozzám az akvarellel festett, virágos, vagy egyéb motívumokkal ellátott grafika, mely általában ötvözi a pár ízlését az enyémmel. Alkotásaimra, termékeimre jellemző az erős feminin vonal, a könnyed, festett motívumok.
    Nagyon szeretem mind a halvány, mind a harsány színeket, a szép papírokat, a csodás betűket. No meg azt a harmóniát, mely a végére létrejön. Webshopom nyitva áll, melyben a megszokott minőségű, igényes meghívókat találjátok, rendelhető formában. Amennyiben nem szeretnétek egyedi tervezést, mert megtetszett valami, itt tudjátok megrendelni.

 

 

Azért ennél több infóm is van…

Minden esküvőn nagy élmény dolgozni, van, akivel hónapokig egyeztetek a készülő grafikákról. Van, hogy éjjeleket nem alszom, csak hogy mindennel készen legyünk időben, és minden a legtökéletesebb legyen. De megéri.
Teljeskörű esküvői grafikai munkát vállalok, kezdve a festéstől, a meghívó nyomtatásáig. Termékeim mind kézzel festettek, kreatív, minőségi papírra kivitelezettek.
Az elmúlt évek azt mutatják, hogy a brandemet nagyon szeretik a menyasszonyaim, ez ad erőt és inspirációt minden nap a fejlődéshez és ahhoz a rengeteg munkához, amit kapok Tőletek!

Igyekszem értéket teremteni és örömet okozni. Mert ez nekem is örömet okoz, és innentől szeretetprojekt. Azt hiszem, egy Gitta Grafika meghívó ebben/ ettől más.

A meghívók mellett nagy szerelmem és szívügyem is az akvarell „oktatása”. Bár nem szeretem ezt a szót, hiszen én is minden nap tanulom ezt a csoda művészetet. Szeretem átadni az engem körülvevőknek, amit én már szerencsére tudok, szeretem látni az arcokat, amikor végre ráéreznek arra, amit mondok, mutatok. A személyes workshopok azok, amik igazán feltöltenek, mindig jó a hangulat és eláraszt minket a flow. Nem is tudom igazán megfogalmazni, mit érzek ezzel kapcsolatban. De, mégis: IMÁDOM csinálni. A Gitta Grafika festés elérhető online is itt az oldalon, tanfolyam formájában. Ha nincs lehetőséged eljönni hozzám élőben, szeretettel ajánlom.

 

Keress bizalommal, remélem hamarosan valamilyen módon „találkozunk”!