Régóta érdekel az akvarellfestészet? Segítek megtanulni.

Írtam egy könyvet. Neked, aki feltehetően azért vagy itt, mert érdekel ez a csodálatos festészeti technika.

Nem ígérem meg, hogy profi festővé válsz, ha megveszed, de azt igen, hogy magabiztosan fogod tudni használni az ecsetet és csodálatos, légies akvarell képeket fogsz tudni készíteni.

{

Gittában ötvöződik az a ritka jó kombináció, hogy nem csak tehetséges művész, hanem nagyon jó tanár is és mindezt szívvel-lélekkel csinálja.
Inspirál, bíztat és közben szinte játszva tanul az ember.

Orsolya
Budapest

{

„Gitta alaposan, érthetően, sok-sok képpel illusztrálva rántja le a leplet a titokról, hogyan tud bárki az ecsetével gyönyörű virágokat varázsolni a papírra. A könyv legnagyobb érdeme azonban mégsem az, hogy megtanít levelet vagy szirmokat festeni, hanem az, ahogy elvezeti az olvasót a festés szeretetéhez és a saját alkotások megbecsülésének képességéhez.”

Vincze- Kátai Dóra
grafikus művész

{

„Gitta könyve nagyszerűen mutatja be az akvarell festészet légies technikáját, a médium tulajdonságait, eszköztárát. A rengeteg fázisfotó és szöveges magyarázat alapján biztos kezet nyújt az akvarellel ismerkedőknek, de haladó művészek is könnyen találhatnak benne eddig ismeretlen megoldásokat, műhelytitkokat.”

Zsóka László
festőművész

Ez a könyv pár hét alatt képessé tesz arra, hogy akár rajztudás nélkül is eljuss oda, hogy gyönyörű képeket fess akvarellel. Nem csak  a virágokat tanítja meg, hanem az alapokat is, így a technikát bármilyen formához, festményhez tudod majd alkalmazni.

25 db realtime festővideót is kapsz ajándékba, melyeken a képek elkészülési folyamatát teljes egészében láthatod.

 

Ajándékba, vagy saját magadnak vennéd? Mindkét opció esetén van lehetőséged dedikációra vagy akár ajándék könyvjelzőre is, mely névre szól. A részletekért írj emailt a gitta@gittagrafika.hu-ra.

 

{

Az élmények élménye… második workshopon történt, hogy már csak a flow vitt magával, nem hallottam a zenét, ami szólt, nem gondoltam semmi másra, csak a színekre, ahogyan megfolynak a papíron, ahogyan terelgetem a vizet egy vékonyka ecsettel, ugyanúgy elengedve az elvárásokat, mint a formákat, melyeket kreáltam. Puha álomvilág volt, az én mesém, amit akvarellel írtam egy kis kávézóban, pár könnyed pillanat alatt.

Igazi kikapcsolódás, ajánlom annak, aki erre vágyik.”

Takács Adrienn
social media specialist

Hogyan segít neked a könyvem az akvarell tanulásban?

A nem túl bő lére eresztett bevezető és szakmai alapok után (de ezt is igyekeztem fogyasztható nyelven megfogalmazni…) fejezetről fejezetre haladhatsz. Fázisképek, eszközök, színek pontos meghatározása segít a megfelelő kép és technika megalkotásához.

Az akvarellvirágok titkai

Minden fejezet tetején jelöltem, hogy milyen szintű az anyag, amit bemutatok

Lehetsz kezdő, vagy haladó, meg fogod találni, ami örömet okoz, ami fejlődést hoz. Minden „feladat”- kép megfelelő oldalán pontosan jelöltem, hogy kezdő, vagy haladó szint, így tudsz lépésről lépésre haladni.

Ami zöld, az a teljesen kezdőknek készült, ha már az összes ilyet megfestetted, indulhatsz a haladó szintre, magabiztos ecsetvonásokkal biztosan meg fogod tudni festeni az ott lévő virágokat is.

 

Fázisképek a nyomonkövetéshez minden virág oldalán

Lépésről lépésre haladunk, minden lépéshez magyarázatot is írtam. Pluszban tippeket és ötleteket is adok, elmesélem, mikor és hol vétettem hibákat, amikor én kezdtem, és mivel és hogyan tudod ezeket elkerülni.

Spórolok neked egy kis időt, hogy hamarabb lehessen sikerélményed, mint nekem volt anno.

Hidd el, ez nagyon hasznos!

 

Könyv belső
könyv belső

Megmutatom, így néz ki egy fejezet

Láthatod, a haladó szintű kompozíciók egyike így készül nálam. Minden virággal így kell elképzelni a fejezeteket. Minden képet fázisról, fázisra mutatok meg a könyvben, de hogy még jobb legyen az élményed, ezekhez egy real time oktatóvideó is készül és bekerül a könyvbe a qr kód, mely a könyv linkjére visz, ahol az oktatóvideókat és az összes többi kapcsolódó segédanyagot megtalálod.

Remélem, legalább annyira menőnek érzed ezt, mint én, nagyon izgulok!
Egy biztos, nagyon és valóban meg fogja könnyíteni a dolgod a festés folyamán.

 

Legyél Te is a megrendelők között, és tanulj velem!

Szeretnék megtanulni akvarellel festeni!

…ha igaz rád a fenti állítás, rendeld meg itt a könyvet. Várható megjenelés, 2023. november 1., de az előrendelőknek 2023. október közepétől elkezdődik a kiküldés.

Az akvarellvirágok titkai

Az akvarellvirágok titkai

Akvarell oktatókönyv

Alapokkal, kezdő és haladó fejezetekkel

Tippek és trükkök, hogy szépen haladhass

…hogy elkerüld az általam és sokak által az elején elkövetett baklövéseket és idegesség helyett inkább élményeket szerezz.

25 db akvarell tutorial

Némely virág és 5 kompozíció real time videója, hogy le tudd követni a lépéseket pontosan. (YouTube és saját weboldal)

Készleten

9 990 Ft

A könyv támogatói

…akik nélkül ez az egész nem jöhetett volna létre. Köszönöm, hogy vagytok!