Régóta érdekel az akvarellfestészet? Segítek megtanulni.

Írtam egy könyvet. Neked, aki feltehetően azért vagy itt, mert érdekel ez a csodálatos festészeti technika.

Nem ígérem meg, hogy profi festővé válsz, ha megveszed, de azt igen, hogy magabiztosan fogod tudni használni az ecsetet és csodálatos, légies akvarell képeket fogsz tudni készíteni.

{

Gittában ötvöződik az a ritka jó kombináció, hogy nem csak tehetséges művész, hanem nagyon jó tanár is és mindezt szívvel-lélekkel csinálja.
Inspirál, bíztat és közben szinte játszva tanul az ember.

Orsolya
Budapest

Előrendelési akció

Ez a könyv pár hét alatt képessé tesz arra, hogy akár rajztudás nélkül is eljuss oda, hogy gyönyörű képeket fess akvarellel. Nem csak  a virágokat tanítja meg, hanem az alapokat is, így a technikát bármilyen formához, festményhez tudod majd alkalmazni.

Most előrendelési áron juthatsz hozzá, az első 100 előrendelő között pedig (amint elérjük a 100. megrendelést) kisorsolásra kerül 20-20 szuper ajándék is a könyv mellé.

Ne maradj le!

 

Hogyan segít neked a könyvem az akvarell tanulásban?

A nem túl bő lére eresztett bevezető és szakmai alapok után (de ezt is igyekeztem fogyasztható nyelven megfogalmazni…) fejezetről fejezetre haladhatsz. Fázisképek, eszközök, színek pontos meghatározása segít a megfelelő kép és technika megalkotásához.

Az akvarellvirágok titkai

Minden fejezet tetején jelöltem, hogy milyen szintű az anyag, amit bemutatok

Lehetsz kezdő, vagy haladó, meg fogod találni, ami örömet okoz, ami fejlődést hoz. Minden „feladat”- kép megfelelő oldalán pontosan jelöltem, hogy kezdő, vagy haladó szint, így tudsz lépésről lépésre haladni.

Ami zöld, az a teljesen kezdőknek készült, ha már az összes ilyet megfestetted, indulhatsz a haladó szintre, magabiztos ecsetvonásokkal biztosan meg fogod tudni festeni az ott lévő virágokat is.

 

8 890 Ft

Fázisképek a nyomonkövetéshez minden virág oldalán

Lépésről lépésre haladunk, minden lépéshez magyarázatot is írtam. Pluszban tippeket és ötleteket is adok, elmesélem, mikor és hol vétettem hibákat, amikor én kezdtem, és mivel és hogyan tudod ezeket elkerülni.

Spórolok neked egy kis időt, hogy hamarabb lehessen sikerélményed, mint nekem volt anno.

Hidd el, ez nagyon hasznos!

 

8 890 Ft

Könyv belső
könyv belső

Megmutatom, így néz ki egy fejezet

Láthatod, a kezdő szintű rózsa így készül nálam. Minden virággal így kell elképzelni a fejezeteket. Mindig 3 virágból és levelekből van egy kompozíciós kép is, amit szintén fázisról, fázisra mutatok meg a könyvben, de hogy még jobb legyen az élményed, ezekhez egy real time oktatóvideó is készül és bekerül a könyvbe a qr kód, mely az oktató videó linkjére visz.

Remélem, legalább annyira menőnek érzed ezt, mint én, nagyon izgulok!
Egy biztos, nagyon és valóban meg fogja könnyíteni a dolgod a festés folyamán.

 

8 890 Ft

Legyél Te is az előrendelők között, és tanulj velem!

 Miért is jó, ha előrendeled?

Most 1000 Ft-ot spórolhatsz, az elsők között leszel, aki megkapja, plusz az első 100 megrendelő között 20 db Gitta Grafika akvarell virággal megnyomott vászontáskát és 20 db egyedi, kézműves akvarell mini palettát sorsolok ki! Köszönet a Simple On You- nak (https://www.simpleonyou.hu/) és az Ioi Loves Aquarelles- nek (https://www.facebook.com/ioi.loves.aquarelles)!

Gitta fest

Szeretnék megtanulni akvarellel festeni!

…ha igaz rád a fenti állítás, rendeld meg itt a könyvet. Várható megjenelés, 2023. november 1., de az előrendelőknek 2023. október közepétől elkezdődik a kiküldés.

Az akvarellvirágok titkai

Az akvarellvirágok titkai

Akvarell oktatókönyv

Alapokkal, kezdő és haladó fejezetekkel

Tippek és trükkök, hogy szépen haladhass

…hogy elkerüld az általam és sokak által az elején elkövetett baklövéseket és idegesség helyett inkább élményeket szerezz.

5 db akvarell tutorial

5 kompozíció real time videója, hogy le tudd követni a lépéseket pontosan. (YouTube)

Készleten

8 890 Ft

A könyv támogatói

…akik nélkül ez az egész nem jöhetett volna létre. Köszönöm, hogy vagytok!