TATAI Akvarellfestő workshop – NAPLEMENTE & VÍZ április 14. vasárnap (kezdő/haladó szint)

18 500 Ft

Elfogyott

Leírás

Naplemente és víz- a két tán’ legszebb és legkedveltebb akvarell téma.
Megérkeztél a megfelelő helyre, ha akvarellt szeretnél tanulni!

2024. április 14-én már megújult tematikával várlak Tatán, a Kristály Imperial Hotelben!

Miért gyere el?
Pörgeted az instát és a pinterestet, naphosszat tudnád nézegetni ahogy a papíron elterül az akvarell festék… a légies ecsetvonások elbűvölnek és bele vagy szerelmesedve a papírok textúrájába? Mondjak valamit? Én is…
Gyere és éljük át együtt ezt az egész csodát, megfogom a kezed és elvezetlek szívesen az alapoktól a kész képekig.
Mitől új?
A szokásos bevezetőn és a kezdő gyakorlatokon túl, lépésről lépésre mutatom meg, hogyan fess tengert, tavakat és eget, valamint a kedvenc témámat, a naplementét; majd személyes segítséget nyújtok nektek az alkotási folyamat során.
Miért gyere el?
**Vibráló naplemente: Elmerülhetsz a naplemente festésének mágikus világában. Színes palettánkkal és technikáinkkal olyan vibráló naplementéket hozunk létre, amelyek magukkal ragadják a nézőket.
**Tengerek és vizek varázslata: Megtanítalak arra, hogyan jelenítsd meg a vizek változatos hangulatát az akvarell festészet csodás eszközeivel. Az összes trükkömet odaadom, amit megtanultam az évek folyamán.
**A kezdők és haladók egyaránt felfedezhetik saját tehetségüket és kreatív potenciáljukat, tehát mindegy, milyen szinten vagy! Minden résztvevőt személyre szabottan támogatok, hogy felfedezhesd saját stílusodat és fejleszthesd technikáidat.
**Közösség és inspiráció: Itt egy olyan közösség részese lehetsz, ahol a művészet és az alkotás szeretete összeköti az embereket. Inspiráló környezetben tanulhatsz és oszthatod meg tapasztalataidat másokkal.
Mindig is érdekelt, hogyan kezdd el az akvarell festést, vagy csak mélyítenéd a tudásod, tapasztalásokat gyűjtenél?
Régóta próbálkozol, de még mindig nem érzed az áttörést a festéssel kapcsolatban, szeretnéd megtanulni az alapokat?
Szeretnél 3 kellemes és kikapcsolódással teli órát eltölteni és elmerülni a flow élményben, melyet az ecset, a festék és a papír találkozása okoz?
*Kipróbáljuk a főbb ecsetvonásokat, kaptok egy kis színelméletet.

*Bemutatom Nektek az általam használt eszközöket (melyek megvásárlására a helyszínen lehetőséget is kaptok kedvezményesen).

Az alkotás során folyamatosan járkálni szoktam, hogy mindenki személyes, egyéni segítséget kaphasson.
VIGYÁZAT! AKI EGYSZER BELESZERET A TECHNIKÁBA, NEM MENEKÜL!
Alkotni mindig öröm. Ha Te is így vagy ezzel, biztosan élvezni fogod a workshopot, mert az alkotásnál egy jobb dolog van: EGYÜTT alkotni.
Nem kell semmilyen előképzettség, nem kell tudnod rajzolni, garantálom, hogy egy (vagyis inkább több) szép SAJÁT alkotással fogsz gazdagodni. Szeretettel várlak Téged, ha kezdő, akár középhaladó szinten vagy, egy felejthetetlen 3 órás közös, általam vezetett akvarellezésre. Csatlakozz hozzánk, próbáld ki magad, legyen Tiéd az élmény, készítsd el saját gyönyörű, igazi akvarell festményeidet.
Azt nem tudom megígérni, hogy profi festővé válsz, de azt garantálom, hogy kellő vágyat fogsz érezni, hogy minden nap gyakorold, és élvezd az alkotás örömét.
——————————————————————————————-

Workshop információk:

  • Időpont: 2024. április 14. vasárnap 14:00-17:00
  • Helyszín: Kristály Imperial Hotel ****, 2890 Tata, Ady Endre u. 22.
  • Részvételi díj: 18 500 Ft
  • Felszerelés: Az alapfelszerelést biztosítom,nem kell semmit hoznod, mindent használhatsz.

Jegyek korlátozott számban kaphatóak.
——————————————————————————————-

Jelentkezz most, nehogy lemaradj! Szeretettel várlak!
További kérdés esetén várom leveled a gitta@gittagrafika.hu email címen, vagy bármely közösségi média felületemen (@gittagrafika).
FONTOS! Időpont cserére nincs lehetőség! Lemondás: a workshop időpontja előtt 10-14 nappal 50%, ezentúl (kevesebb mint 10 nappal a kezdés előtt) a vételár nem jár vissza! Kérlek ennek tudatában jelentkezz. Köszönöm a megértést!