Akció!

UTOLSÓ HELY! Alkotótábor 2023 – 2 napos tábor jegy (2 nap / 1 éjszaka)- 2023. augusztus 9-10 (szerda, csütörtök, 1 éjjel, két nap oktatás) KÉTÁGYAS SZOBA

Original price was: 59 900 Ft.Current price is: 57 900 Ft.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Alkotótábor 2023 – tábor jegy (2 nap / 1 éjszaka) – 2023. augusztus 9-10 (szerda-csütörtök, 1 éjjel, két nap oktatás)

A  jegy megváltásakor egyedi szabályozás lép érvénybe a visszatérítésről, mégpedig: 2023. június 1-ig történő lemondás esetén a teljes összeg, utána a fele jár vissza. Augusztusban sajnos nem tudjuk visszatéríteni lemondás esetén a befizetett összeget! Kérjük ennek tudatában jelentkezz.

Tölts el velünk, a kalligráfia és az akvarell igazi szerelmeseivel 2 teljes napot a festés és a kikapcsolódás jegyében a festői Esztergomban. Abban a csodás városban, ahol az utolsó macskakő is történelmi emlékeket őríz, ahol minden ház saját történettel bír, ahol bárhova lépünk, mindent átitat a régmúlt és a művészet.

A közös alkotások során személyre szabott segítséget kapsz tőlünk, lehetőséged lesz a
szabadban a helyszíni megfigyelésre és festésre.
Témáink lesznek: az ecsetfilces kalligráfia művészete, akvarell virágok festése (loose floral és realisztikus technika), tájképek (Esztergom hangulatos utcái, részletek, Bazilika, terek, látképek).
Az alkotás során részletes információkat adunk át Neked az akvarell alapjairól, a használt eszközökről, perspektíváról, színelméletről, képalkotásról.

Előképzettség a részvételhez nem szükséges, mindent megtanítunk Neked, amire szükséged lesz az alkotáshoz!

Elhelyezés: az Adalbert Hotelben, Esztergomban, kétágyas Hotel szobában. (Egyedül már nem tudsz lenni, mindenképpen lesz szobatársad, kérlek ennek tudatában jelentkezz!)

Itt vannak a napok programjai:
2023.08.09. Szerda Kalligráfia Bubán Brigivel (Brisign)
2023.08.10. Csütörtök Akvarell virágok Jozifek-Szűcs Gittával (Gitta Grafika)

Művészeti oktatók:
Bubán Brigitta kalligráfus
Jozifek-Szűcs Gitta tervezőgrafikus, akvarellfestő

Részletes program és további infók itt:

Akvarell alkotótábor