„CSAK LOGÓ” csomag vállalkozásoknak és cégeknek

89 900 Ft

Kategória:

Leírás

Akkor rendeld meg ezt az opciót, ha csak egy logóra van szükséged, melyet használni tudsz a felületeiden.

-az árban benne van 3 db kézzel rajzolt skicc
-a kiválasztott irányvonal tökéletesítése, majd megszerkesztése vektorosan
-3 változat különböző elrendezésekben és tipográfiával
-2 ingyenes módosítási kör, mely teljesen nem változtathatja meg a már megtervezett elemeket, tehát csak finomítás

Minden egyéb extra ezen az áron felül fizetendő, és személyes megítélésemtől függ, belefér -e az igényed ebbe az alapárba, így a szolgáltatás megvásárlásával elfogadod, hogy bonyolultságtól függően keletkezhet felár.

Amennyiben engem választasz, kérlek nézd meg a portfóliómat és csak akkor vásárold meg a szolgáltatásom, ha úgy érzed, tetszenek a munkáim. Minden tervezőgrafikus egyedi stílussal rendelkezik, mint ahogyan én is, és bár sok mindentől függ, kinek tetszik, kinek nem, amit velem terveztet, hiszen ez szubjektív, ha már ide érkeztél, nagyjából látod, egyezik e az elképzelésed azzal, amit képviselek. Remélem elfogadod majd a tanácsaim és a megérzéseim is. Ne feledd, a logód igazából nem is neked készül, hanem a célcsoportodnak, közönségednek. Tehát, hiába a kedvenced a pöttyös labda, ha a közönséged pipacsot vár el tőled. Remélem érted, mire gondolok. 🙂

Előzetes tanácsadás és helyzetfelmérés, konzultáció is szerepel a szolgáltatásaim között, amennyiben bizonytalan vagy, vedd igénybe itt:

Konzultáció, tanácsadás grafikai témában, arculat, logó és weboldal tervezés kapcsán