Alkotótábor 2023 – full tábor jegy (5 nap / 4 éjszaka) – ALABÁRDOS PANZIÓS ELHELYEZÉSSEL – kétágyas szobában

129 500 Ft

Elfogyott

Kategória:

Leírás

Alkotótábor 2023 – full tábor jegy (5 nap / 4 éjszaka) ALABÁRDOS PANZIÓS ELHELYEZÉSSEL – kétágyas szobában (Nem tudom biztosítani már, hogy egyedül legyél, mindenképp lesz egy jófej szobatársad)

A teljes áru jegy megváltásakor egyedi szabályozás lép érvénybe a visszatérítésről, mégpedig: 2023. június 1-ig történő lemondás esetén a teljes összeg, utána a fele jár vissza. Augusztusban sajnos nem tudjuk visszatéríteni lemondás esetén a befizetett összeget! Kérjük ennek tudatában jelentkezz.

Tölts el velünk, a kalligráfia és az akvarell igazi szerelmeseivel 5 teljes napot a festés és a kikapcsolódás jegyében a festői Esztergomban. Abban a csodás városban, ahol az utolsó macskakő is történelmi emlékeket őríz, ahol minden ház saját történettel bír, ahol bárhova lépünk, mindent átitat a régmúlt és a művészet.

A közös alkotások során személyre szabott segítséget kapsz tőlünk, lehetőséged lesz a
szabadban a helyszíni megfigyelésre és festésre.
Témáink lesznek: az ecsetfilces kalligráfia művészete, akvarell virágok festése (loose floral és realisztikus technika), tájképek (Esztergom hangulatos utcái, részletek, Bazilika, terek, látképek).
Az alkotás során részletes információkat adunk át Neked az akvarell alapjairól, a használt eszközökről, perspektíváról, színelméletről, képalkotásról.

Előképzettség a részvételhez nem szükséges, mindent megtanítunk Neked, amire szükséged lesz az alkotáshoz!

Művészeti oktatók:
Bubán Brigitta kalligráfus
Zsóka László festőművész
Pomothy László festőművész
Sebők Orsolya grafikus, akvarellfestő
Jozifek-Szűcs Gitta tervezőgrafikus, akvarellfestő

Részletes program és további infók itt:

Akvarell alkotótábor

ALABÁRDOS PANZIÓ:

A HOTEL ADALBERTTŐL (a tábor helyszínétől) 2 PERC SÉTÁRA, A SARKON. A szobát 14 óra és 20 óra között lehet elfoglalni, és 10 óráig kell elhagyni.A szobák zuhanyzós fürdőszobával, LCD TV-vel (120 csatorna), klímával és hűtőszekrénnyel vannak felszerelve. Az internet a panzió egész területén ingyenesen hozzáférhető. Elhelyezés KÉTÁGYAS SZOBÁBAN!!!!
A svédasztalos reggeli a Hotel Adalbertben biztosított.  (Benne van az árban)