Akvarellworkshop virág témában (3 órás) – HORTENZIA & ZÖLD LEVELEK augusztus 3. szombat (kezdő/haladó szint)

12 900 Ft

Készleten

Leírás

AKVARELLWORKSHOP

Megérkeztél a megfelelő helyre, ha akvarellt szeretnél tanulni!

2024. augusztus 3- án várlak Budapest szívében, a Szelence kávézóban.

Miért gyere el?
Pörgeted az instát és a pinterestet, naphosszat tudnád nézegetni ahogy a papíron elterül az akvarell festék… a légies ecsetvonások elbűvölnek és bele vagy szerelmesedve a papírok textúrájába? Mondjak valamit? Én is…
Gyere és éljük át együtt ezt az egész csodát, megfogom a kezed és elvezetlek szívesen az alapoktól a rózsákig, virágokig, kompozíciókig.
Ami biztosan a tiéd lesz:
  • Flow élmény: Az akvarellfestés során teljesen elmerülhetsz a kreatív folyamatban, elfelejtve a mindennapi gondjaidat.
  • Lazítás és kikapcsolódás: Ezen a workshopon a művészet egyfajta terápia is lehet, amely segít ellazulni és kikapcsolódni.
  • Kreativitás kibontakoztatása: Legyél önmagad, és találd meg a saját stílusodat az akvarellfestésben.
Mitől új?
A szokásos bevezetőn és a kezdő gyakorlatokon túl az alkalom második felében választhatsz, hogy a HORTENZIA, vagy a ZÖLD MONSTERRA ÉS LEVELEK érint meg jobban, és a neked jobban tetsző képet készítheted el. Mindkettőt megfestem, lépésről lépésre mutatom meg, majd utána személyes segítséget nyújtok nektek az alkotási folyamat során.
Mindig is érdekelt, hogyan kezdd el az akvarell festést, vagy csak mélyítenéd a tudásod, tapasztalásokat gyűjtenél?
Régóta próbálkozol, de még mindig nem érzed az áttörést a festéssel kapcsolatban, szeretnéd megtanulni az alapokat?
Szeretnél 3 kellemes és kikapcsolódással teli órát eltölteni és elmerülni a flow élményben, melyet az ecset, a festék és a papír találkozása okoz?
*Kipróbáljuk a főbb ecsetvonásokat, kaptok egy kis színelméletet.
*Bemutatom Nektek az általam használt eszközöket (melyek megvásárlására a helyszínen lehetőséget is kaptok kedvezményesen).
*Megmutatom nektek, hogyan tudtok légies akvarell virágokat festeni és ezen keresztül fejleszteni, kialakítani ecsetkezelési technikátokat.
Az alkotás során folyamatosan járkálni szoktam, hogy mindenki személyes, egyéni segítséget kaphasson.
VIGYÁZAT! AKI EGYSZER BELESZERET A TECHNIKÁBA, NEM MENEKÜL!
Alkotni mindig öröm. Ha Te is így vagy ezzel, biztosan élvezni fogod a workshopot, mert az alkotásnál egy jobb dolog van: EGYÜTT alkotni.
Nem kell semmilyen előképzettség, nem kell tudnod rajzolni, garantálom, hogy egy (vagyis inkább több) szép SAJÁT alkotással fogsz gazdagodni. Szeretettel várlak Téged, ha kezdő, akár középhaladó szinten vagy, egy felejthetetlen 3 órás közös, általam vezetett akvarellezésre. Csatlakozz hozzánk, próbáld ki magad, legyen Tiéd az élmény, készítsd el saját gyönyörű, igazi akvarell festményeidet.
Azt nem tudom megígérni, hogy profi festővé válsz, de azt garantálom, hogy kellő vágyat fogsz érezni, hogy minden nap gyakorold, és élvezd az alkotás örömét.
——————————————————————————————-

Workshop információk:

  • Időpont: 2024. augusztus 3. szombat 09:00-12:00
  • Helyszín: Szelence Café (1013 Budapest, Pauler utca 8.)
  • Részvételi díj: 12 900 Ft
  • Felszerelés: Az alapfelszerelést biztosítom,nem kell semmit hoznod, mindent használhatsz.

Jegyek korlátozott számban kaphatóak.
——————————————————————————————-

Jelentkezz most, nehogy lemaradj! Szeretettel várlak!
További kérdés esetén várom leveled a gitta@gittagrafika.hu email címen, vagy bármely közösségi média felületemen (@gittagrafika).
FONTOS! Időpont cserére nincs lehetőség! Lemondás: a workshop időpontja előtt 10-14 nappal 50%, ezentúl (kevesebb mint 10 nappal a kezdés előtt) a vételár nem jár vissza! Kérlek ennek tudatában jelentkezz. Köszönöm a megértést!