Akvarellfestő és kalligráfia workshop – Képversek (kezdőknek is) augusztus 3.

14 900 Ft

Készítsd el a saját #KÉPVERS alkotásod a kalligráf szépírás és az akvarellfestés segítségével!

2024. augusztus 3- án egy vadonatúj workshoppal várlak Budapest szívében, a Szelence kávézóban.
Fedezd fel a művészet és költészet varázslatos világát egy teljesen egyedülálló programon keresztül! Kifinomult szövegek, légies akvarellel körbeölelve.

Készleten

Leírás

Készítsd el a saját #KÉPVERS alkotásod a kalligráf szépírás és az akvarellfestés segítségével!

2024. augusztus 3-án egy vadonatúj workshoppal várlak Budapest szívében, a Szelence kávézóban.
Fedezd fel a művészet és költészet varázslatos világát egy teljesen egyedülálló programon keresztül! Kifinomult szövegek, légies akvarellel körbeölelve.
Ez a kreatív workshop a magyar szépirodalom és az akvarellfestészet szerelmeseinek szól. Minden résztvevő egyedi módon tapasztalhatja meg az akvarellfestészet és a modern kalligráfia szépségét és varázsát. A workshop három fő részre oszlik, melyek során minden résztvevő elmélyülhet a technikákban és az alkotásban.
 • Az első részben, 1,5 órás akvarell alapoktatásban részesülsz, ahol megismerkedhetsz az akvarell alapjaival, a színekkel és az akvarelltechnikák különböző módjaival. Megmutatom, hogyan fess légies akvarell virágokat és leveleket, elsajátíthatod az ecsetkezelési technikát, és minden olyan információt átadok, mely saját, hosszú évek tapasztalatán alapul és segíthet téged az alkotás folyamán. Bemutatom az általam használt eszközöket (melyek megvásárlására a helyszínen lehetőséget is kapsz kedvezményesen).
 • A második részben, 1,5 órát a modern ecsetfilces kalligráfia alapjainak elsajátításávl töltünk. Az oktatás során elsajátíthatod a modern szépírás titkait, egy általam készített munkafüzet segítségével megalkothatod saját ABC-det, és egy külön gyakorlólapon pedig a kedvenc magyar idézetedet is begyakoroljuk, hogy mikor az akvarell papírra kerül, már biztosan szépen rá tudd írni.
 • Végül, az utolsó órában a kompozíció megalkotására koncentrálunk. Csodás lesz megélni, ahogy összefonódik az akvarellfestészet és a kalligráfia, ahogy magyar költők legmeghatározóbb idézeteit alkotjuk meg és keltjük életre a papíron. Minden résztvevő saját, egyedi kompozíciót hoz létre, mely két saját képpel gazdagítja.
Ami biztosan a tiéd lesz:
 • Flow élmény: Az akvarellfestés és az ecsetfilces kalligráfia során teljesen elmerülhetsz a kreatív folyamatban, elfelejtve a mindennapi gondjaidat.
 • Lazítás és kikapcsolódás: Ezen a workshopon a művészet egyfajta terápia is lehet, amely segít ellazulni és kikapcsolódni.
 • Kreativitás kibontakoztatása: Legyél önmagad, és találd meg a saját stílusodat az alkotás folyamatán keresztül.
Alkotni mindig öröm. Ha Te is így vagy ezzel, biztosan élvezni fogod a workshopot, mert az alkotásnál egy jobb dolog van: EGYÜTT alkotni.
Nem kell semmilyen előképzettség, nem kell tudnod rajzolni, garantálom, hogy egy (vagyis inkább több) szép SAJÁT alkotással fogsz gazdagodni. Szeretettel várlak Téged, ha kezdő, akár középhaladó szinten vagy, egy felejthetetlen 5 órás közös, általam vezetett programra. Csatlakozz hozzánk, próbáld ki magad, legyen Tiéd az élmény, készítsd el saját gyönyörű, igazi akvarell festményeidet.
Azt nem tudom megígérni, hogy profi festővé és kalligráfussá válsz, de azt garantálom, hogy kellő vágyat fogsz érezni, hogy minden nap gyakorold, és élvezd az alkotás örömét. Valamint azt is, hogy nem csak élményt kapsz, hanem tied lesz az eszköz is, mely a későbbiekben segít téged, mert nem azt akarom „megtanítani”, hogy hogyan készíts el egy konkrét dolgot, hanem, azt, hogy hogyan használd a technikákat.
——————————————————————————————-

Workshop információk:

 • Időpont: 2024. augusztus 3. szombat 13:00-17:00
 • Helyszín: Szelence Café (1013 Budapest, Pauler utca 8.)
 • Részvételi díj: 14 900 Ft
 • Amit a részvételi díj tartalmaz: ecsetfilc, kalligráfia munkafüzet
 • Felszerelés: Az alapfelszerelést biztosítom,nem kell semmit hoznod, mindent használhatsz

Jegyek korlátozott számban kaphatóak.
——————————————————————————————-

Jelentkezz most, nehogy lemaradj! Szeretettel várlak!
További kérdés esetén várom leveled a gitta@gittagrafika.hu email címen, vagy bármely közösségi média felületemen (@gittagrafika).
FONTOS! Időpont cserére nincs lehetőség! Lemondás: a workshop időpontja előtt 5-10 nappal 50%, ezentúl (kevesebb mint 5 nappal a kezdés előtt) a vételár nem jár vissza! Kérlek ennek tudatában jelentkezz. Köszönöm a megértést!