Akvarell virágok és levelek workshop (kezdőknek) a Szelencében szeptember 16. szombat

16 900 Ft

Elfogyott

Leírás

Szeretnélek invitálni Benneteket a kezdő akvarell workshopomra!

Miért gyere el?
Pörgeted az instát és a pinterestet, naphosszat tudnád nézegetni ahogy a papíron elterül az akvarell festék… a légies ecsetvonások elbűvölnek és bele vagy szerelmesedve a papírok textúrájába? Mondjak valamit? Én is…
Gyere és éljük át együtt ezt az egész csodát, megfogom a kezed és elvezetlek szívesen az alapoktól a rózsákig, virágokig, kompozíciókig.
Alkotni mindig öröm. Ha Te is így vagy ezzel, biztosan élvezni fogod a workshopot, mert az alkotásnál egy jobb dolog van: EGYÜTT alkotni.
Nem kell semmilyen előképzettség, nem kell tudnod rajzolni, garantálom, hogy egy (vagyis inkább több) szép SAJÁT alkotással fogsz gazdagodni.
Mindig is érdekelt, hogyan kezdd el az akvarell festést?
Szeretnél belekóstolni a mostanság egyre népszerűbb „loose floral” festési technikába?
Régóta próbálkozol, de még mindig nem érzed az áttörést a festéssel kapcsolatban, szeretnéd megtanulni az alapokat?
Szeretnél 3 kellemes és kikapcsolódással teli órát eltölteni és elmerülni a flow élményben, melyet az ecset, a festék és a papír találkozása okoz?
Van egy jó hírem, a legjobb helyen jársz.
Kipróbáljuk a főbb ecsetvonásokat, kaptok egy kis színelméletet. Bemutatom Nektek az általam használt eszközöket (melyek megvásárlására a helyszínen lehetőséget is kaptok kedvezményesen).
Amellett, hogy a szokásos bevezetést, és az akvarell alapjait megismerjük, a workshopon megtanítom, megmutatom nektek, hogyan tudtok légies akvarell virágokat festeni és ezen keresztül fejleszteni, kialakítani ecsetkezelési technikátokat.
Az alkotás során folyamatosan járkálni szoktam, hogy mindenki személyes, egyéni segítséget kaphasson.
VIGYÁZAT! AKI EGYSZER BELESZERET A TECHNIKÁBA, NEM MENEKÜL!
Szeretettel várlak Téged, ha kezdő, akár középhaladó szinten vagy, egy felejthetetlen 3 órás közös, általam vezetett akvarellezésre. Csatlakozz hozzánk, próbáld ki magad, legyen Tiéd az élmény, készítsd el saját gyönyörű, igazi akvarell festményeidet.
Azt nem tudom megígérni, hogy profi festővé válsz, de azt garantálom, hogy kellő vágyat fogsz érezni, hogy minden nap gyakorold, és élvezd az alkotás örömét.
——————————————————————————————-
2023. szeptember 16. szombat
Időtartam: 09:00 – 12:00 óráig
Helyszín: Szelence Café (1013 Budapest, Pauler utca 8.)
Jegyek korlátozott számban kaphatóak. Maximum 14 fő.
Az esemény díja: 16 900 Ft/ fő
——————————————————————————————-
——————————————————————————————-
Amit az ár tartalmaz:
— Jókedvet, alkotást, nevetést és kikapcsolódást
— Az eszközöket (nem kell semmit sem hoznod, mindent adok)
— Az akvarell technika alapjainak elsajátítását
— A saját alkotásaidat haza is viheted természetesen
— Hogy később is emlékezz, egy komplex összefoglalót minden hasznos infóról
— Utógondozást, kapcsolattartást, akvarell csoport tagságot, mely egy zárt közösség és ahol további tanácsokkal látjuk el egymást
Jelentkezz most, nehogy lemaradj! Szeretettel várlak!
További kérdés esetén várom leveled a gitta@gittagrafika.hu email címen, vagy bármely közösségi média felületemen (@gittagrafika).
FONTOS! Időpont cserére nincs lehetőség! Lemondás: a workshop időpontja előtt 10-14 nappal 50%, ezentúl (kevesebb mint 10 nappal a kezdés előtt) a vételár nem jár vissza! Kérlek ennek tudatában jelentkezz. Köszönöm a megértést!