Esküvő kiállítás

Idén is részt vettem az immár hagyományosan minden évben megrendezett esztergomi esküvő kiállításon, melynek a csodálatos Prímás Pince ad otthont.

Az a Prímás Pince, ahol már majdnem két éve tartottuk mi is az esküvőnket, és ezáltal még inkább imádom és elfogult vagyok irányába. Ha Esztergomban jártok, mindenképp térjetek be, tényleg megéri. Csodás a környék, az étterem, van egy hosszú „borfolyosó”; és a Bazilika a szomszédban- engem megnyertek végleg.

 

Saját standon mutathattam be a meghívókat, melyek szerencsére nagy sikert arattak a látogatók körében! 🙂
Azt vettem észre, hogy az emberek, menyasszonyok többsége nagyon szereti az egyedi stílusú munkákat, azt, ha a szolgáltató maximálisan figyelembe veszi igényeiket, segít mindenben.

Sok energiámba telik minden egyes megrendelés esetén, hogy „kiderítsem” mi is az, amire Ügyfelem pontosan vágyik, de ha ráérzünk egymásra, akkor csodás dolgok szoktak születni! Fő profilom, mint azt már sokan tudjátok, az egyedileg festett, akvarelles meghívók. Főként virágmintákkal dolgozom, de kérhettek bármit, nyitott vagyok! 🙂

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy elmeséljem, a 2018- as év panton színe az Ultra Violet. Ez a szín nagyon élénk és jól kombinálható más színekkel is, bár óvatosan kell vele bánni, mert igen hangsúlyos. Emellett idén is divatban maradtak a gyönyörű zöldek, a vintage, a pasztell színek is minden mennyiségben.

Egyedi elképzeléseitekkel keressetek bátran, segítek, amiben csak tudok! 🙂

 

Visszatérve a kiállításra:

Idén is rengeteg gyönyörű fotó készült, az ASM Fotóstúdió jóvoltából teszek is ide párat, nézegessétek. A dekort a fotók hátteréhez idén is Putzné Rittling Évinek (LD Dekor) köszönhetem, ha Ő nincs, bátran mondhatom, nem itt tartanék most, ezúton is köszönöm a sok segítséget Neki!

Szeretettel, Gitta