Akvarell festés – Brasserie

Történt, hogy ősz elején megkeresett egy kedves ismerősöm által egy Hölgy, Terei-Vígh Krisztina, hogy lenne egy projekt, ami szerinte érdekes lehet számomra. Elküldte a részleteket és azonnal beleszerettem még a lehetőségbe is.
Mint tudjátok, imádom az akvarellt, és a munka lényege az volt, hogy különleges ételfotók készüljenek, akvarelles háttérrel. A téma adott volt, őszi hangulat és az ételekhez illő elemek akvarellel megfestve. Teljesen izgatottá váltam, nagyon vártam, hogy elkezdjük a közös munkát.

A fotózásról itt találtok egy werk videót, ez nagyon szépen összefoglalja a lényeget, Kriszti és a Férje egész egyszerűen profik és ez nagyon látszik a végeredményen is. Nagyon boldog vagyok, hogy mindebben részt vehettem, és együtt létrehoztunk egy ilyen különleges képsorozatot.

httpss://www.facebook.com/corinthiahotelbudapest/videos/10154882668392477/?fref=ts

 


Látva az ételeket, a Chef-ek munkáját, az éttermet, és az egész Hotelt… azt gondoltam, hogy egy álom közepén vagyok és mindjárt felébredek. Szerencsére nem így lett. 14 méter magas galéria ad helyet ennek a kis gyöngyszemnek, sokan nem is tudják, hogy létezik! Remélem, hozzájárultam én is egy picit a munkámmal ahhoz, hogy minél több ember megismerhesse ezt a gasztro-csodát. 🙂

Szerintem látogasson el, aki csak tud. Ha megnézitek a galériát meg is értitek, miért mondom. 🙂


Kriszti amúgy az Ételérzés / Food & Emotion blogot vezeti, a Facebookon is megtaláljátok, aki szereti a gasztronómiát mindenképp tegyen egy látogatást nála! Férjével, Terei Mikivel együtt dolgoznak emellett az E-motion Pictures -nél, gyönyörű fotókat készítenek.

Meg is éheztem. 🙂