Előre is elnézést kérek mindenkitől, de ez hosszú lesz egy picit.

Hatalmas, csodálatos élményben részesültem tegnap. Szeretném megosztani Veletek, milyennek láttam az első esküvő show-t a Corinthia Hotelben.
Volt szerencsém tavaly együtt dolgozni a Brasserie Étteremmel, így a „terep” nem volt ismeretlen számomra, hiszen jártam már a helyszínen. De mégis… Mindig újra és újra elvarázsol. Egyszerűen leírhatatlan szépsége van a Budapest szívében immár 1896. óta álló épületnek. A luxus, a báj, az elegancia, a csoda egyesül és válunk mi is részesévé, amint belépünk a Hotel kapuján és elénk tárul az a hatalmas tér, ami az egész épületet jellemzi. Minden részlet tökéletes. Külön említést érdemel, hogy a személyzet mennyire kedves, ők tényleg a vendégekért dolgoznak, látszik rajtuk, mint ahogyan az is, hogy tisztelik és szívből szeretik magát az épületet is, teljesen magukénak érzik (szerintem én is pont így lennék vele). Előzékenyek, mosolyognak, gyönyörű még az egyen kosztüm/ öltöny is, amiben fogadnak bennünket.

Mindezt már tudtam, azt gondoltam, nem érhet meglepetés. Mígnem úgy esett, hogy elmentem a kiállítás miatt megnézni az esemény leendő színterét, és csak nekem kinyitották a báltermet. Csipkerózsika azonnal megszólalt bennem, képes lettem volna egyedül keringőzni is… A sírás kerülgetett. Egy csoda, hatalmas és gyönyörű terem tárult elém. Itt került megrendezésre a divatbemutató a Nagy Napon, azaz 2018. 11. 18- án, a Royal Wedding Show-n, ahol két csodálatos szolgáltató, a ZHOJA (zhoja.hu) és a BY ME (byme.hu) ruhakölteményeit mutatták be a nagyérdeműnek, egy nagyszabású bemutató keretében, igazi kifutón vonultak végig a modellek. (Itt jegyezném meg, hogy nem mindennapi élmény volt látni nagyban a gittagrafika logót a lányok mögött!)

És hogy miben különbözött ez a kiállítás a többitől? Jogos a kérdés.
Leginkább abban, hogy ez nem egy kiállítás volt standokkal. Nem egy olyan helyszín volt, ahol „csakúgy” végigmész. Mert mindent megcsodálsz, elég ha csak a mennyezetre szegezed tekinteted. A helyszín már önmagában is gyönyörű, ehhez csak pluszként adódott hozzá az, hogy tele volt nagyszerű kiállítókkal. Volt itt esküvői fotós (pl. Györfi Csaba, akivel nagyon jót beszélgettünk, elmondta, hogy hisz a természetes fények erejében, én végiglapoztam a fotóskönyvét, és elállt a szavam is! A másik csodás fotós pedig Gellér Anna volt, teljesen más stílussal, a bejegyzésben található képeket neki köszönhetem- imádom! facebook.com/annagellerphotography), dekoros, virágos, cipőtervező (itt megemlíteném, hogy a hölgy Londonból érkezett, és megihlette őt a Corinthia, így a külön, erre az alkalomra kézzel készült cipőit hozta el- wow! Weboldala: emmylondon.com), esküvőszervező (Creative Weddings by Landesz Kati), torta, édességek, Nespresso, BMW, különleges italok, ékszerek, illatok (kiemelném „Magyarország Orrát” – Le Parfum Zólyomi Zsolt, akinek a névjegye most is itt illatozik mellettem és imádom), szertartásvezetők, és a csodálatos szolgáltató partnerem, a SelfieMe a Fotógép, akiket úgy gondolom be sem kell mutatni (www.selfieme.hu), most épp unikornissá változtam a segítségükkel.

Aki részt vett a kiállításon megkóstolhatta azokat a csodás fogásokat, amiket folyamatosan tálaltak a büféasztalokon, volt rengeteg különleges főétel (az érzékenyekre is gondoltak- újabb plusz pont!), helyben sütött gofri, finom desszertek, és borok. És hát a divatbemutató… Tényleg elállt a szavam. ZHOJA rajongó lettem!

A standomat a Vintage Dreammel közösen építettük, mert úgy gondoltam, ez az a helyszín, ahol tényleg gyönyörűt dukál alkotni. Olga nagyon is alkalmas az ilyen feladatokra, többen értetlenkedve néztek rám, amikor közöltem, hogy a vázákban a virágok nem igaziak. A tematikánk az arany és a greenery ötvözése volt, szerintem gyönyörű lett, de mondjatok Ti véleményt. Aminek külön örülök, hogy sok párral beszéltem, és mindenki érdeklődéssel hallgatott, tetszett nekik, amit mutattam magamból és a munkámból. Remélem, sok gyümölcsöző munkakapcsolat is alakult.

Egy szó, mint száz, a Corinthia Grand Hotel nagyon kitett magáért! Nagyon köszönöm ezúton is ezt a profi rendezvényt, nekem tényleg életre szóló élmény volt! Remélem, hogy a következő években is jelen lehetek kiállítóként, és 2019. folytatást hoz!

Legközelebb ki ne hagyjátok, megéri eljönni!
Szeretettel, Gitta