Nem győzök betelni ezekkel az eseményekkel. Mindig új élmény, és mindig olyan inspirációt ad, amellyel feltöltődve nekivághatok a következő időszaknak.

Jelenleg a Royal Wedding Esküvő Kiállításra készülök, amely az idei évben először kerül megrendezésre Budapest egyik legimpozánsabb épületében, a Corinthia Hotelben. Csodálatos, elbűvölő környezet, ahol még a kiállítók is mesebeli szereplőként érezhetik magukat! Te eljössz? Mivel az ősz vége-tél eleje során több rendezvény is van, így az eddigi tapasztalataim összeszedtem, amiért megéri eljönni menyasszonyként egy esküvői kiállításra:

  • Ha szereted, és egyúttal már alig várod az esküvőd, akkor itt mindent, de tényleg mindent megtalálhatsz, ami segíthet, és konkrét szolgáltatókkal tudsz együttműködést kötni, általában kedvezményesen.
  • Grafikusként én magam is arra törekszem, hogy a legszebb, legmutatósabb termékeim (meghívó, névjegykártya, stb.) vigyem magammal, és ehhez hozzátartozik a roll-up, a terítő, és minden más, amit az asztalomon látsz. Olyan csodás végignézni egy-egy kiállítót, aki komolyan veszi a munkáját!
  • Öröm. Annyira szeretek adni! Hihetetlenül felemelő érzés, amikor egy menyasszony álmát megvalósíthatom, és olyan meghívója, menü,- vagy éppen ültetőkártyája lesz életének egy kiemelt eseményén, amely Őt/Őket tükrözi! Olyan, amit szívesen eltesz emlékbe, és a barátnői is azonnal beleszeretnek!
  • Én, azaz a Gitta Grafika. Megmutatkozni mások előtt, megmutatni azt, aki én vagyok, amihez értek, ami belőlem jön szívből. Felelősségvállalás, ugyanakkor annak el, – és felismerése, hogy ennek vagyok szakértője, ehhez értek igazán.

Amikor menyasszonyként, vőlegényként, érdeklődőként eljössz, vagy akár konkurenciaként eljössz egy kiállításra, ezeket mind-mind megtapasztalhatod. Ha voltál már, akkor mesélj Te, hogyan élted meg?

Legközelebb itt várlak szeretettel:

Royal Wedding Esküvő Kiállítás: https://www.facebook.com/events/488939468254299/?active_tab=discussion

Gitta