Gitta Grafika – Baby 

Bkiztos vagyok benne, hogy a Te életedben is az egyik legszebb és legizgalmasabb dolog a babavárás, illetve a baba születése volt. Mindegy, mennyit vártunk rá, mindegy, milyen nemű, mindegy, mikor jön. Ha jön, mindent (de tényleg) felülír, megborít (a szó jó értelmében nyilván).

Tapasztalatból mondom, hogy kitölti az ember gondolatait ez a kis ember, már akkor, amikor megfogan. Mondok egy jó példát. Balázsom előtt minden gondolatom a festékek vásárlása körül forgott. Teljesen rá voltam kattanva, nem bírtam megállni, hogy rendeljek egy új palettát. Aztán jött Ő, majd a kistestvére, Barni…. És azóta minden nap az a legnagyobb boldogságom, ha adhatok Nekik valamit. Vagy vehetek neki és a kisöccsének valamit. És azt érzem, hogy ez így van jól.

Ezek a gondolatok taposták ki a lelkemben az utat, ezek által váltam igazi anyává, és kezdtem el érezni azt, amiről olyan sokat hallunk… a gyermekem iránti végtelen szeretetet. Nem a rózsaszín mázról beszélek… Hanem a valódiról. Szóval ezek az érzések indították el bennem a vágyat, hogy megalkossam Nektek ezt a termékcsaládot, megszületett a Gitta Grafika Baby. ?

Szeretném, ha tudnád, hogy nem vagyok az a cukormázas típus, így a nálam rendelhető baba termékek megalkotásánál is arra törekedtem, hogy valami egyszerűen szépet kaphass, ami lehetőleg különbözik a többi fellelhető terméktől.
A kínálat folyamatosan bővül majd, egyszerűen nem tudom abbahagyni ezeket a cukiságokat. Lesznek kismama és kisbaba mérföldkő kártyák, keresztelő meghívók, keresztszülő felkérők, babaposzterek (minden mennyiségben, ezt tényleg nem lehet abbahagyni), a teljesség igénye nélkül.

Előre is köszönöm, ha ennek a fontos életeseményednek a részese lehetek, nem tudom elmondani, mennyire várom, hogy megkaphassam az első tündér fotókat a babáról!

Egyedi kéréseket is szívesen fogadok, ajánlatért a gitta@gittagrafika.hu e-mail címre írj kérlek!

Termékek