Gondolnád rólam, hogy éveken keresztül nem festettem?! Pedig igaz!

Ehhez képest az elmúlt évben számtalan képet osztottam meg Veletek, amely erről szól, most pedig klaviatúrát ragadtam, hogy mindezt írásban is elmeséljem nektek.

A legtöbben azzal kerestek meg, hogy „jajj, de én nem tudok”, és „időm sincs”, és „biztos nagy beruházás”, és a többi. Nos, ezek feloldására és egy különleges társaság összejövetelére invitállak, ez pedig nem más, mint az Akvarell Virágfestő Workshop.

gittagrafika_akvarell_workshop_02

Ami ebben tényleg nagyszerű, hogy nem vagy egyedül. Tehát ha attól félsz, hogy bénázni fogsz, akkor is nyugodtan gyere. Mind emberek vagyunk, és kis közösségben alkothatsz, e mellett azért leszek ott, hogy segítsek. A festésben megtalálhatod, kifejezheted önmagad, és kiszakadhatsz a mindennapokból. (Kivéve, ha hivatásos festő vagy, de akkor meg valószínűleg nem itt lennél, nemde?)

Egy olyan társasággal lehetsz, ahol garantáltan jókedv vár, és egyúttal megtanulod az akvarell festés alapjait. Saját festményed hazaviheted, és büszkélkedhetsz másoknak, hogy te igenis megvalósítottad! Igazi, kézzel készített meglepetés, akár magadnak, vagy bármely családtagodnak.

Ha menyasszony vagy, akkor pedig még egy előnyöd van: az általad festett virágot akár felhasználhatjuk a meghívódhoz, vagy egyéb esküvői kiegészítődhöz! A tervezési díjat ebben az esetben elengedem Neked, tehát profi, és igényes, ráadásul egyedi, saját kezed által készült tervekkel fogsz rendelkezni!

A fenti kifogásokat egyébként azért tudom ennyire, mert én is folyton ezekben éltem. Sőt, manapság is sokszor eszembe jut, hogy vajon tetszeni fog-e, amit viszek. Elegendő-e a tudásom Nektek? De. De az az igazság, hogy végtelen örömmel tölt el az együtt alkotás! Látni az elkészült műveket, és a lelkes arcokat, akik a virágokat boldogan, és büszkén viszik haza, nos, ezért megéri belevágni!

Gyere legközelebb, lazulj és fess velünk!

gittagrafika_akvarell_workshop_06

Bővebb információ és jelentkezés itt:
Akvarell Virágfestő Workshop: https://www.facebook.com/events/2296062117295144/

Gitta